even voorstellen

The Expat Weddingplanner

Weddingplanning for International Couples

EVEN VOORSTELLEN

 

Mijn naam is Beatrice Betley. Ik ben in Duitsland geboren en in 1976 met mijn ouders naar Nederland verhuisd waar ik tot mijn 19de heb gewoond. Naar mijn studie in Duitsland (Fashiondesign) en Italië (Fashion & Interior Design) heb trainee in Duitsland in de creatieve sector gewerkt en ben eind jaren negentig terug naar Nederland gekomen. Hier heb ik als Visual Merchandising Manager door een wereldwijde schoenenketen gewerkt en was ik verantwoordelijk voor de omzetting van de visuele communicatie in de meer dan 400 winkels in Europa; had mijn eigen Interieur bureau en vele jaren in Global Sourcing and Procurement in de Food sector gewerkt, met mensen en landen van Chile en Peru tot India en Nieuw Zeeland.

 

Als Wedding Planner en Wedding Designer heb ik zojuist aan de allereerste EPIC workshop in London deel genomen, onder leiding van de internationaal bekende Wedding Designers Sarah Haywood (London), Marcy Blum (New York) and Diane Khoury (Sidney) en ben lid and de Event Planners International Collaborative.

 

WAT IK VOOR JULLIE KAN BETEKENEN

 

Jullie willen dat jullie bruiloft net zo wordt als jullie het je voorstellen. Jullie zoeken naar iemand die jullie als stel met internationale ervaring begrijpt en jullie bij het realiseren van jullie droom bruiloft kan ondersteunen. Jullie willen de tijd tot jullie huwelijk genieten en niets s'nachts wakker liggen, in de zorg, of het wel allemmaal lukt. Maar er zijn zoveel dingen die georganiseerd moeten worden en hier kan ik jullie bij helpen. Jullie hebben een bepaald idee voor een locatie maar weten deze niet te vinden? Ik zal jullie een aantal locaties voorstellen, en dan kunnen jullie een keuze maken. Jullie zijn verloofd tijdens een trektocht door Nepal en willen graag deze cultuur mee laten spelen op jullie huwelijk en weten niet hoe? Zijn in jullie tijd in Brazilië verliefd geworden op Bossa Nova muziek maar hebben geen idee hoe je aan een goede Brazilaanse band moet komen? Willen een nét zo uitbundig huwelijk vieren als de bruiloft die jullie in Sicilië hebt meegemaakt en waar de opa van de bruidegom jullie spontaan voor heeft uitgenodigd - gewoon omdat jullie als enigste niet-huwelijks gasten in hetzelfde hotel sliepen?

Laat me weten wat je dromen zijn en ik doe er alles voor om ze waar te laten worden.

 

Jullie bruiloft moet alleen om jullie draaien..

 

Ik ben er om ervoor te zorgen dat jullie niet alleen de dag zelf maar ook de tijd ervoor genieten.

 

Als ontwerper kan ik jullie visie omzetten. Door mijn loopbaan in commerciële posities heb ik ervaring in het onderhandeln. En gezien ik 6 talen spreek kan ik jullie bruiloft ook in het buitenland organiseeren

 

Van "A" zoals autoverhuur tot "Z" zoals het Zabaione dessert, ik zal zorgen, dat het lukt.

 

 

Laat mij jullie droomhuwelijk werkelijkheid worden !!

 

 

 

 

 

Beatrice Betley

Copyright2016 LarossaBV @ All Rights Reserved