Hoe wij werken

The Expat Weddingplanner

Weddingplanning for International Couples

ZO WERKT HET:

Gefeliciteerd!

Jullie zijn verloofd! En nu realiseeren jullie, dat je een bruiloft moet organiseren Dit betekent dat een heleboel beslissingen genomen moeten worden.

 

Het eerste waarover je na moet denken is of je je bruiloft zelf wil organiseren of de hulp van een professionele weddingplanner wilt inroepen. En – gezien jullie een bezoek brengen aan deze website – zitten jullie erover na te denken. Dus - hoe zou dit in zijn werk gaan?

 

Ten eerste plannen wij een afspraak. Dit kan persoonlijk zijn of – als jullie dit liever willen - ook per Skype video chat. In dit eerste meeting moet je niet een heel plan van je bruiloft klaar hebben. Het is vooral bedoelt om elkaar te leren kennen en dat ik een beld krijg van hoe jullie droombruiloft eruit zou kunnen zien.

 

V o o r d a t je met een weddingplanner om tafel gaat zitten zijn er

een aantal vragen over die jullie alvast nagedacht moeten hebben:

 

-HOE willen jullie gaan trouwen? Alleen volgends de burgerlijke stand of ook met een of religieuse ceremonie?

 

-WAAR willen jullie trouwen? In Nederland? In het buitenland? Op het strand of in een betoverend kasteel? Geven jullie de voorkeur aan een formele of informele setting?

 

-GASTEN, willen jullie een intieme bruiloft met een handvol goede vrienden en familie of een enorm feest geven met 500 en meer gasten?

 

-BUDGET. Dit heft een grote invloed is op de hele bruiloft. Wees hier eerlijk in anders kan je weddingplanner geen goede inschatting maken van de omvang van de organisatie. En een goede bruiloft kan voor ieder budget.

 

Binnen 48 uur van onze eerste ontmoeting ontvang je van ons een mail met een samenvatting van ons gesprek en de offerte.

HOE GAAT HET VERDER

Je wordt betrokken bij elke stap van jullie bruiloft. Laten we zeggen jullie hebben besloten om in een klein kasteel trouwen, in een bosrijke omgeving, met ongeveer 100 gasten en je wilt de hele nacht doorvieren. Dan selecteren wij vooraf locaties die aan deze parameters voldoen. Uit de voorgestelde - laten we zeggen - 5 locaties, spreken je twee aan. Wij organiseren dan een gezamenlijke bezichtiging op deze locaties zodat jullie een definitieve beslissing kunnen nemen. Al onze suggesties zullen offertes omvatten, zoals wij ze van de locaties hebben ontvangen.

 

Hetzelfde geldt voor fotografen, cateraars, bloemisten etc. etc.

 

Na elke bijeenkomst ontvangen jullie een samenvatting van ons per mail. Op deze manier kunnen jullie controleren of alles was besproken en indien nodig wijzigingen of veranderingen doorgeven. Soms lijkt het bloemenarrangement, waarvoor je hebt gekozen na een goede nachtrust toch zo mooi niet meer...

 

Over het algemeen wachten we 1-2 dagen voordat wij tot actie overgaan om jullie genoeg tijd te geven jullie besluit te overwegen .

 

Mocht jullie deze aanpak bevallen verheug ik mij erop, van jullie te horen

 

Copyright2016 LarossaBV @ All Rights Reserved