Jullie bruiloft

The Expat Weddingplanner

Weddingplanning for International Couples

GEFELICITEERD!

 

Jullie hebben elkaar gevonden en gaan trouwen! En nu breekt de spannende en leuke tijd aan om jullie huwelijk te gaan organiseeren. Jullie hebben hier jullie geheel eigen vizie over maar weten niet goed hoe je dat moet gaan omzetten. Of hebben door twee drukke banen gewoon geen tijd om het goed te doen. Geen paniek. Wij zorgen ervoor.

Het plannen van een bruiloft is al stressvol genoeg, maar als je nét wat andere voorstellingen hebt wordt het nog moeilijker. Jullie hebben door reizen, werk of studie al wat meer van de wereld gezien en willen graag dat deze mooie herinneringen e

en deel worden van jullie huwelijksdag. Of je wilt nét dat stapje verder gaan, eens niet oer - hollands nuchter zijn maar voor de mooiste dag van jullie leven even alles uit de kast halen. Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Al meer dan 20 jaar woonachtig in Nederland ken ik het verwachtingspatroon voor een bruiloft. En als International die met landen en mensen over de gehele wereld heeft gewerkt en over een pan-europees beschikt netwerk kan ik de bruggen bouwen om jullie droomhuwelijk realiteit te laten worden.

 

 

Copyright2016 LarossaBV @ All Rights Reserved